First Camp Gol - Hallingdal

First Camp er Skandinavias ledende campingkonsern med totalt 70 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi er nå inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra en omsetning på drøye 100 millioner SEK i 2016 til omtrent 1000 millioner SEK på et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utviklingen fremover i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1500 medarbeidere som brenner for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse, og som streber etter å bygge opp verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi gjør på www.firstcamp.no

Resepsjonist til First Camp

Som resepsjonist spiller du hovedrollen i den varme velkomsten som våre gjester vil huske, en uvurderlig rolle!

Hva er First Camp?
Målet vårt er klart - å bli verdens ledende campingkjede. For å oppnå dette trenger vi topp resepsjonister på alle destinasjonene våre. Uten et profesjonelt, vennlig og gledesfylt første møte når vi ikke målet vårt.

Hva innebærer rollen?
Som resepsjonist representerer du First Camp og er vår frontfigur. Du håndterer alt fra resepsjon og butikkarbeid til innsjekking, utsjekking, informasjon og service til gjester, bookinghåndtering og salg av varer i butikken. Selv om dine hovedoppgaver dreier seg om resepsjon og butikk, bør du være klar til å hoppe inn og støtte andre områder ved behov. First Camp fokuserer alltid på gjestenes behov, og sammen takler vi utfordringene som oppstår.

Hvem søker vi?
For å være den perfekte matchen for rollen tror vi at du har erfaring med å jobbe innen service og kundemøte, gjerne innen resepsjon. Relevant utdanning er en bonus. Rollen krever at du er strukturert og organisert, samt har forståelse for våre gjesters unike behov. Som resepsjonist trives du i en dynamisk miljø og nærmer deg alle med en imøtekommende holdning, til tross for av og til hektiske arbeidsbelastninger. Vi elsker at du har humor,har smilet på lur, er løsningsorientert og ser teamet før individet.

Vi forventer at du behersker både norsk og engelsk flytende for å gjøre kommunikasjonen smidig når du samhandler med våre internasjonale gjester. Er du språkkyndig teller dette som et pluss!

Hva tilbyr vi?
På First Camp vil du få mulighet til å utvikle deg, lære nye ting og møte mennesker fra hele verden. Våre felles verdier styrer våre daglige handlinger:

  • We Care: Vi bryr oss om hverandre, våre gjester og naturen.
  • We Have Fun: Vi har det gøy på jobben og har en positiv holdning både internt og når vi møter gjestene våre.
  • We Simplify: Vi streber alltid etter å gjøre jobben vår enklere.
  • We Deliver Results: Alt vi gjør skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester. Vi tilbyr en arbeidsplass med gode muligheter for utvikling og omsorgsfulle kolleger som deler visdom og latter. Sammen ønsker vi å fortsette suksesshistorien vår og vokse med flere stjerner som ønsker å være med og bygge vår fremtid.

Vilkår
Vi rekrutterer medarbeidere til vår sommersesong. Omfanget av stillingene varierer, men du vil bli garantert mellom 20-40 timer per uke. Arbeidstidene varierer, inkludert tidlige morgener, kvelder og helger. Lønnen følger hotell- og restaurantbransjens kollektivavtale.

Søknad
Vi gjennomfører utvelgelse og intervjuer kontinuerlig. Dette kan være starten på en minnerik sommer!
Velkommen med din søknad allerede i dag! 

Ansettelsestype Sesongansettelse
Arbeidstid Heltid/Deltid
Tiltredelse juni 2024
Lønn etter avtale
Antall ledige stillinger 3
Arbeidsomfang 50-100%
Sted First Camp Gol
Fylke Viken
Land Norge
Referansenummer 2023/62
Kontakt
  • Edith Bakken, +4791545279
Publisert 31.12.2023

Tilbake til ledige stillinger